Touhutalosta Alvarin askeliin

Alvarin_Askelissa2

Alvarin_askelissa3

Kuvat: Anna-Liisa Malanto

Touhutalosta Alvarin askeliin Seinäjoella
Toiminnallinen päivä aloitetaan sisäleikkipuisto Touhutalossa, joka tarjoaa mahanpohjan kutkutusta virikkeellisessä ympäristössä; pomppulinnoja, likumäkiä, pallomeriä ja paljon muuta.

Leikkien jälkeen suunnataan pizza-buffettiin tankkaamaan lisäenergiaa. Tai nautitaan kolmen ruokalajin pöytiin tarjoillusta lounaasta historiallisessa ravintolamiljöössä pöytätapoihin ja etikettiin tutustuen.

Retkipäivän kruunaa tutustumiskierros Alvar Aalto-keskuksen rakennuksissa. Aalto-kierros tehdään joko Seinäjoki-oppaan johdolla tai draamaseikkailuna, jossa vikkelästi roolejaan vaihtavat näyttelijät johdattavat ryhmän aikamatkalle vastaperustetuun Seinäjoen kaupunkiin.

Ryhmähinta 22-35 € / hlö

Esimerkkihinta on vähintään 25 henkilön ryhmälle. Ohjelma on muokattavissa ryhmänne toiveiden, koon ja ruokailuvalinnan mukaan.

Ohjelmaan tilattavissa myös rooliopastus ja elämyksellinen junamatka Seinäjoen keskustassa. Junakissa Alina kertoilee Seinäjoen kaupungin historiasta ja kulttuurista, sekä laulattaa ja leikittää osallistujia.

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9027, sähköposti
tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Paluu Retkiohjelmat lapsiryhmille -sivulle


 Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen.  Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot