Toivo Kuulan Kotipitäjässä

Taidekeskus Harri web

Toivo Kuulan Kotipitäjässä

 

Alavuden täydeltä kultuuria ja kauppoja

Alavudella tutustutaan opastetulla kaupunkikierroksella Alavuden kirkkoon, Sotavanhuksen museoon ja Muistojen kappeliin. Taidekeskus Harrin näyttelyissä esillä mm. säveltäjä Toivo Kuulan elämänvaiheita ja esineistöä. Lounas nautitaan idyllisen lomakylän ravintolassa tai 100-paikkaisessa Kastehelmi-kodassa.

Iltapäivä pyhitetään ostoksille. Tutustutaan Alavuden Öljynpuristamoon ja tehdään ostoksia "Vietävän Hyvää" -myymälässä, Lankatavaroiden erikoisliikkeessä, Sisustuskahvila PikkuAmerikassa ja tietenkin Suomen suurimmassa kyläkaupassa.

Ryhmähinta:  

Esim. 32 € / hlö.
Retki sisältää kohdevierailut ja opastukset sekä lounaan.

Ohjelmaan lisättävissä mm. vierailu Ähtärin Eläinpuistoon keväällä 2018 avattavassa Panda talossa.

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9090, sähköposti
tai täytä Tarjouspyyntölomake

 

<< Paluu Pohjalaiset teemamatkat -etusivulle


 Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot