Tapahtumakalenteri

Väritädit ja Jykä Itäkylässä
15.07.2018 - 22.07.2018

Täti Sininen, Täti Punainen ja Jykä muuttavat kesäasukkaiksi Tolskatontun mökkiin Lappajärven Itäkylään. Kaunis järvimaisema ja suloinen mökki ylittävät kaikki Tätien haaveet. Pian kuitenkin huomataan, miten erilaisia odotuksia voikaan olla lomailun suhteen, eikä yhteentörmäyksiltä vältytä. Toisia auttamalla, omista tunteista kertomalla ja ennen kaikkea laulamalla ja leikkimällä kaikille lopulta tulee taas hyvä mieli - ja loma voi jatkua!

Väritädit ja Jykä yhdistelee teatteria ja lastenlaululeikkejä hykerryttävän värikkääksi kokonaisuudeksi. Jokainen esitys on vähän erilainen, sillä se tapahtuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Väritädit ovat Täti Sininen eli Linda Huhtaluhta (teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK), Täti Punainen eli Maaria KoivulaTalkkari (kulttuurituottaja AMK, äidinkielen ja ilmaisutaidon opettaja) ja lisäksi porukkaan kuuluu muusikkona Jykä ei Jyrki Talvitie. Vaikka kokoonpano on tuore, on Väritädeilllä vankka kokemus lastenlauluista ja leikeistä, sillä kotoa löytyy yhteensä kuusi alle 10-vuotiasta maailman parasta kriitikkoa.

Lappajärven Itäkylässä Väritädit ja Jykä vierailevat kesällä 2018 neljän esityksen verran: sunnuntaina 15.7. ja 22.7. klo 13 ja 16. Esitykset soveltuvat kaikille vauvasta vaariin. Lippu yli 3-vuotiaille maksaa 7 euroa. Esitykset ovat osa Itäkyläviikkoa ja ne toteutetaan yhteistyössä Lappajärven vapaa-aikatoimen, Itäkylän maa– ja kotitalousseuran sekä Kulttuuriyhdistys Karikon kanssa.

Osoite: Itäkylän kylätalon piha, Uimalantie 39, Lappajärvi

 

Takaisin