Tapahtumakalenteri

Soinin Hankiajot MTB
17.03.2018
Klo 10.00

Etelä-Pohjanmaan huipulla, Soinin kauniissa luonnossa, maastopyöräillään lauantaina 17.3. Tapahtuman keskuspaikkana toimii Soinin keskustan yhtenäiskoulu, josta pyöräilijöiden yhteislähtö starttaa klo 10.

Tapahtumassa ajetaan pääasiassa poluilla. Reittivaihtoehtoja on kaksi: n. 15 km ja n. 25 km. Näistä lisätietoa lähempänä. Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin reittimuutoksiin. Ajanottoa ei tapahtumassa järjestetä.

Osallistumismaksu on 15e, johon ajon lisäksi sisältyy keittolounas koululla ja kahden huoltopisteen sekä maalialueen eväät: urheilujuoma, vesi, suolakurkkua ja pullaa. Reitin varrella on huoltopisteensä Motti-Miljan kämppä, mistä voit lisäksi ostaa pientä purtavaa. Puku- ja suihkutilat löytyvät koululta.

Tapahtumassa mukana Fillarikauppa Cycli, joka esittelee pyörävalikoimaansa. Pyöriä pääsee myös testailemaan paikan päällä! Tulethan paikalla, vaikka et reittiajoon lähtisikään!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 11.3 mennessä osoitteeseen sosipyoraily@gmail.com. Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää tarvittaessa. Osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Tapahtuman järjestää Soinin Sisun pyöräilyjaoso ja Soinin kunta.

Takaisin