Tapahtumakalenteri

Saimi Hoyer: Rohkeasti eteenpäin - aiheena luonto, hyvinvointi ja matkailu, Hotelli Kivitippu, Lappajärvi
15.03.2018 Klo 17.00 - 20.00

Maaseudun merkitys ja arvostus ovat kasvussa, mikä näkyy mm. siinä, että matkailun ja hyvinvointipalvelujen kehittämisessä riittää työtä. Maaseudulla asuu luovia, innovatiivisia ja taitavia ihmisiä, meillä on upea luonto ja maisemat ja kulttuurihistoriasta kumpuaa paljon tarinoita. Tilaisuuden tavoitteena on innostaa löytämään tämän seudun, yrittäjien ja asukkaiden vahvuuksia, tarinoita ja unelmia matkailun tueksi ja oman hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Huolehditaan siitä, että luonto ja ympäristö voivat jatkossakin hyvin ja panostetaan alueen imagon kehittämiseen. Opetellaan avoimuutta ja yhteistyötä uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä.

Illan päävieraaksi tulee yrittäjä, Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer. Hän on vangitseva kertoja, joka oman tarinansa kautta innostaa ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä - uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti. Taitavana ja sanavalmiina esiintyjänä hän heittäytyy hetkeen ja laittaa itsensä likoon. Yrittäjyyteen, läsnäolon voimaan, rohkeuteen ja itsensä kehittämiseen liittyvät aiheet ovat Saimin ominta aluetta. Hän rohkaisee jokaista kulkemaan kohti unelmiaan ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden.

Illan alussa alueen matkailuyrittäjät ja hankeväki pitävät lyhyet ajankohtaisten asioiden esittelyt ja Saimin puheenvuoron jälkeen luvassa on vielä mielenkiintoinen vuorovaikutteinen tuokio, jossa illan puhujat vastaavat yleisön kysymyksiin.

Mukana järjestelyissä:
Aisapari ry Kestävät kylät- & Kylille -hankkeet,
Järvilakeuden kansalaisopiston Paikallistuntijat-hanke,
Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy:n & SEDU Aikuiskoulutuksen yhteishanke Green Care tunnetuksi Etelä-Pohjanmaalla sekä
Kraatterijärven toimijat.

Tapahtumapaikkana
Hotelli Kivitippu
Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi

Takaisin