Tapahtumakalenteri

Villi 50-luku, Seinäjoen Kaupunginteatteri
28.02.2018 - 19.05.2018

Olavi Virta, Annikki Tähti, Metrotytöt, Bill Haley, Paul Anka, Platters ja niin monta muuta! Heitä on kiittäminen rakastetuista hiteistä, joita keväällä kuullaan 50-luvulle omistetussa teatterikonsertissa.

villi 50-luku

Yleisö ihastui ikihyviksi Kultainen 60-luku -musiikkiaikamatkaan. Helmikuussa 2018 kantaesityksensä saava jatko-osa pistää pakin päälle ja kurvaa takaisinpäin edelliselle vuosikymmenelle, tanssilavakulttuurin kultakaudelle ja nuorisokulttuurin aamuun. Aino-lavalla soi silloin valikoima 50-luvun parhaita kotimaisia ja ulkomaisia iskelmiä ja rokkikappaleita.

Tuon ajan nuoret löysivät tosirakkautensa ja solmivat ikiystävyyden siteet tanssilavoilla. Vaikka välillä vähän riideltiin, niin sitten sovittiin – ja taas tanssittiin!

Tutun kvartetin – Marko Maunuksela, Liisu Aurasmaa, Esa Ahonen ja Maria Pere – seuraan liittyy nyt uusi jäsen, näyttelijä Sari Jokelin. Hän on puffetinpitäjä, joka saapuu perinteikkään tanssilavan viimeiseen iltaan ja muistelee monia pienoisdraamoja, joita salissa on vuosien mittaan nähty.

Hiteille tahdin antaa Ristilä Band. Villin vuosikymmenen muistolle uuden laulun säveltää Sofia Finnilä.

Liput:
Liput: 29 €
(opiskelijat - 50 % 14,50 €)

Seinäjoen kaupunginteatteri
Alvar Aallon katu 12
60100 Seinäjoki

Takaisin