Tapahtumakalenteri

Club Onniteekki, Daze Sorsanpesällä, Seinäjoki
14.10.2017

Ikäraja: K-24
Aika: Ovet klo 22:00

Ennakkolipulla jonon ohi klo 00 asti.

Halutessasi liput ja majoituspaketin otathan yhteyttä suoraa hotellille, 0207418181 tai sorsanpesa@sorsanpesa.fi

Facebook-tapahtuma täällä.

Myynti loppuu 14.10.2017 22:00.

CLUB ONNITEEKKI IS BACK!

Kesä on lusittu ja maan paras retroklubi palaa viihdyttämään lakeuksille... Seinäjoen Sorsanpesällä koetaan jälleen nostalgisia bilehetkiä, kun CLUB ONNITEEKKI aloittaa syyskautensa 2017 massiivisilla kahden bändin pippaloilla!

DAZE, tuo tanskalainen superherokolmikko teki 90-luvun lopulla yhden muistettavimmista ja koukuttavimmista albumeista: SUPER HEROES (1997) -lätyltä löytyy hittisinkkujen "Superhero", "Tamagotchi", "Toy Boy" ja "In The Middle Of The Night" lisäksi sellaisetkin loistobiisit kuin "Sea Of Love" ja "Call Girl"... tämän bändin biisit saavat edelleen jalan nousemaan ja muistoja mieleen! Dazen vierailusta Onniteekissa on kulunut jo YLI NELJÄ VUOTTA, ja paluuta on koitettu järjestellä jo kauan - nyt se viimein toteutuu!

DCX, yksi Suomen dancemusiikin lähettiläistä maailmalla, on 2000-luvun tykeimpiä livebändejä omassa genressään. Etenkin heidän ”Flying High” soi edelleen ahkerasti niin Suomessa kuin ulkomailla! Bändi teki paluun keikkalavoille alkuperäisen laulajansa Katri Metson kera kesällä 2017 Summerdance-tapahtumassa, ja setti oli niin huikea että Onniteekki-buukkaus tehtiin välittömästi. Vahva suositus Club Onniteekin posselta - tämä kannattaa nähdä!!

 

Mukana tietenkin myös Onniteekin timantinkovat DJ-maestrot: Tony, Alex L sekä Maniac. Tämä kolmikko on saanut varautua tuleviin Onniteekki-avajaisiin koko pitkän "kuuman" kesän, ja he ovatkin valmiita pistämään parastaan Club Onniteekin molemmilla tanssilattioilla...

  • LIPUT 20€ : Sorsanpesä & Tiketti • K24 • 22-04
  • OSTA LIPPU HETI : http://bit.ly/DazeDCX HUOM. Tiketistä ostettaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Sorsanpesältä suoraan ostettaessa lisämaksuja ei ole.
  • Texmex-buffa tarjolla hotellin yläkerran ravintolassa klo 19.00 alkaen hintaan 15€.
  • Bilepaketti (sis. liput, majoituksen ja hotellipalvelut) kahden hengen huoneessa 49€/hlö ja yhden hengen huoneessa 69€/henkilö.
  • VIP-paketti (sis. bilepaketin & buffan) kahden hengen huoneessa 64€/hlö ja yhden hengen huoneessa 84€/hlö
  • VARAA LIPPUSI TAI PAKETTISI HETI: 020 7418182 // myynti@sorsanpesa.fi

Lisätietoja illan artisteista:

Daze

DCX

DJ Tony

Kaipaatko kyytiä? Komian Liikenteen Clubibussit taas liikenteessä!

Takaisin