Tapahtumakalenteri

Tanssiorkesteri Taikakuu Mietaan Nuorisoseuralla, Kurikka
17.11.2017 Klo 20.00 - 00.30

Virittäydy pikkujoulutunnelmaan ja pistä jalalla koreasti tanssiorkesteri Taikakuun tahtiin Mietaan Nuorisoseuralla.

Liput 15 € ovelta, K-18

Mietaan Nuorisoseura
Mietaantie 392
61370 Lohiluoma

Mahdollisuus myös juhlaruokailuun Hotel Kurikassa
Lisätiedot ja ennakkovaraukset: puh (+358) 06 4510 500 tai info@hotelkurikka.fi

Hotel Kurikka
Hovinkatu 1
61300 Kurikka

Taikakuu on yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita. Nykyään reippaan sadan keikan vuosivauhtia pitävä yhtye on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.

Paikka Suomen tunnetuimpien orkesterien joukossa on ansaittu kovalla työllä ja oikealla asenteella. Taikakuu on historiansa aikana saavuttanut paljon: Meriiteistä löytyy Vuoden viihdyttäjä, EMMA-palkinto ja lukuisat Kuukauden levy -palkinnot ja oma Saanko luvan -TV-ohjelma, sekä Kesäillan Valssi -TV-kiertueorkesteri…

Taikakuun albumi Tunne julkaistiin 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kesän 2013 alkuun. Levyltä julkaistiin nimikkosingle Tunne ja Rakastan sua liikaa.

Kesän 2014 päätteeksi Taikakuun solistiksi astui Juha Metsäperä, joka on tehnyt hienon uran omallakin soolourallaan ja julkaissut mm. neljä pitkäsoittoa. Heti taipaleensa alkumetreillä uudistunut kokoonpano piipahti studiolla ja tuloksena on kappale nimeltään Minä en puhu. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Petri Munck ja siitä julkaistiin myös musiikkivideo. Taikakuun uusin albumi, nimeltään Virta julkaistiin lokakuussa 2015 vuoden syksyllä. Taikakuu on levyttänyt uransa aikana jo kahdeksen albumia, yhden kokoelman ja myös DVD:n.

Facebook

Takaisin