Tapahtumakalenteri

Seinäjoen kansalaisopiston kevättapahtuma, Opistotalo, Seinäjoki
22.04.2017 - 23.04.2017 Klo 11.00 - 17.00

Seinäjoen kansalaisopisto järjestää joka toinen vuosi kevätnäyttelytapahtuman Opistotalossa, jossa opintoryhmät esittelevät lukuvuoden aikana valmistuneita töitään ja oppimiaan taitoja.
Kevättapahtuma jalkautuu koko Seinäjoen alueelle, kun paikalliset opiskelijat esittelevät töitään myös Peräseinäjoella, Ylistarossa ja Nurmossa. Kevättapahtuman aikoihin on mahdollista nauttia myös erilaisten esiintyvien ryhmien esityksistä, näytöksistä ja konserteista niin opistotalolla kuin eri tiloissa ympäri Seinäjokea.

Kevättapahtuma järjestetään huhtikuussa ja se on avoinna kaikelle yleisölle yhden viikonlopun ajan.
Tapahtumasta tiedotetaan paikallislehdissä sekä kansalaisopiston omilla internet-sivuilla. Kansalaisopiston kevättapahtuma alkaa avajaisilla, jossa vietetään lyhyesti ohjelmallista ’kansalaisten kevätjuhlaa’.

Kansalaisopiston opistolaiskunta ylläpitää tapahtuman aikana pientä kahvilatoimintaa, jossa mahdollisuus ostaa pientä purtavaa. Tapahtuma sisältää paljon kädentaitojen ja kuvataiteen töitä, mutta joukkoon mahtuu vaihdellen myös erilaisia esityksiä tai muita työnäytöksiä kävijöiden iloksi.

Vuonna 2017 kevättapahtuma järjestetään Opistotalolla la 22. – su 23.4.2017 ja on avoinna molempina päivänä klo 11–17. Tapahtuman avajaiset järjestetään la 22.4.2017 klo 12–13. Seuraava kevättapahtuma järjestetään jälleen keväällä 2019.

Kansalaisopiston kaikista kevään tapahtumista löydät tarkemmat tiedot osoitteesta www.seinajoki.fi/kansalaisopisto

Seinäjoen kansalaisopiston Opistotalo, Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

Takaisin