Tapahtumakalenteri

Isät ja pojat -mieskuoron konsertti, kirkko, Soini
23.04.2017
Klo 15.00

Isät ja pojat -mieskuoron konsertti Soinin kirkossa 23.4. klo 15.00 - 16.00

Noin tunnin mittainen konsertti, jossa kaksi kantaesitystä, muu musiikki suomalaisten säveltäjien isänmaallista musiikkia.

Mieskuoro on projektiluontoinen. Se on kokoontunut harjoituksiin reilun vuoden ajan noin kerran kuukaudessa. Kuoro koostuu isistä ja pojista. Kuoro on enimmillään 15 henkilöä. Kuoron sisällä on myös oma kvartetti. Konsertti sisältää myös kvartetin ohjelmistoa.

Kantaesityksen Soinissa saa kanttori ja kuoronjohtaja Keijo Vätön mieskuorolle sovittamat ja opettaja Helena Viertolan sanoittamat puhuttelevat laulut Viimeiselle veteraanille ja Kirkkomaalla.

Musiikista tehdään äänite. Joulukuun alussa 2017 kuoromusiikki soi äänitteen kautta Soinin kirkkomaalla. Siihen tehdään kuvat kaatuneiden soinilaisten sotilaskuvista ja kuorolaisista video- ja kuvatallenteina. Esitys on mustavalkoinen.

Soinista kaatui tavallista enemmän nuoria miehiä taistelussa. Kirkonmäelle on kokoonnuttu ja kirkon kellojen äänen suuntaan on katsottu usein. Siksi tapahtuma kirkossa tuntui heti luontevalle, kun ohjelmaa ideoitiin.

Tervetuloa läheltä ja kaukaa!

 

Pääsymaksu: Sotiemme veteraanit ovat kutsuvieraita. Muilta on pääsymaksu 10 € (joulukuussa 2017 esitettävän multimedian kuluihin).

Tapahtumapaikka: Soinin kirkko, Karstulantie, Soini, Suomi

Lisätiedot: Soinin Suomi 100 -työryhmä, p. 0400366894 Soinin kirjasto, suvi.hokkanen@soini.fi

Takaisin