Tapahtumakalenteri

Törnävän Kulttuurikuu, Seinäjoki
15.07.2017 - 13.08.2017

Tulevana kesänä Törnävän sairaala-alueella toteutetaan Kulttuuriyhdistys KoHon toimesta Törnävän Kulttuurikuu -tapahtuma nyt toista kertaa. Kulttuurikuuta vietetään 15.7-13.8.2017.

Seinäjoen Kansan Näyttämön toteuttama vauhdikas koko perheen seikkailunäytelmä VALTAKIVEN ARVOITUS valloittaa Seuralan, jossa kesäinen sadekaan ei haittaa teatterielämystä! Näytelmä kertoo Astrid Lindgrenin hengessä piirin lasten seikkailuista sairaala-alueella eräänä 1950-luvun iltapäivänä, ja voi veljet miten jännittäviä tapahtumia onkaan tiedossa! Paikallishistoriaan sijoittuvan näytelmän on kirjoittanut Juulia Soidinaho ja sen ohjaa Tero Heinämäki.
Esitys toteutetaan kolmen muuntautumiskykyisen näyttelijän voimin. Esityksessä vierailee näyttelijä Krista Putkonen-Örn, joka on seinäjokisille tuttu Seinäjoen kaupunginteatterista vuosilta 1999-2001, sekä monelle Syke -draamasarjaa seuranneelle neurokirurgi Elina Hurskaisen roolista. Kristan lisäksi näyttämöllä nähdään eteläpohjalaiset Jarmo Ikola ja Eeva Kurssi.

Valtakiven arvoitus -näytelmän ensi-ilta on 13.7 ja ikäsuositus on 5-100 vuotta! Liput tulevat myyntiin Netticketin kautta huhtikuussa.

 

Lisätietoja Kulttuurikuun muusta ohjelmasta tulossa Törnävän Kulttuurikuun facebook-sivulle

Takaisin