Tietoja yksityismajoittajalle

Yksityismajoitusasuntoja tarvitaan v. 2018 tapahtumiin

Onko asuntosi tyhjillään tai voit korvausta vastaan muutoin antaa sen tapahtumavieraiden käyttöön? Tänä vuonna odotellaan jälleen runsaasti vieraita Seinäjoen ja lähiseudun tapahtumiin. Lisämajoituksen tarve kohdistuu erityisesti näihin ajankohtiin:

  • Provinssi 28.6.-1.7.2018
  • Tangomarkkinat 11.-15.7.2018
  • Vauhtiajot ja Fin5 16.-22.7.2018

Yksityismajoitusasuntojen välitys tapahtumavieraille on startattu. Kannattaa toimia heti, kun omat kesän suunnitelmat asunnon osalta ovat selvillä! Yksityismajoituksen järjestäminen ei ole hankalaa. Voit valita mille ajankohdalle haluat asuntosi välitettäväksi. Saat ajoissa tiedot tulossa olevista asiakkaista, joten sinulle jää aikaa valmistella omat asiat ja siistiä asunto majoittujien käyttöön. Jos haluat itse tavata asuntosi vuokraavat, suosittelemme että luovutat asunnon avaimet heille henkilökohtaisesti. Avainten luovutus voidaan toki hoitaa myös toimistostamme käsin. Jos tapahtumaan on enää muutama päivä aikaa, tarkistamme asunnon vuokraajalta onko välittäminen edelleen mahdollista, ennenkuin solmimme majoitussopimuksen asiakkaan kanssa.

Me laskutamme asiakkaita ja tilitämme majoituskorvaukset tapahtuman jälkeen sinulle. Normaalikäytäntö on, että asunnon vuokralleantaja määrittelee hinnan/ majoittuja/ vuorokausi, hintakatto huomioiden. Tästä hinnasta vähennämme välityspalkkiomme sekä alv:n tilitysvaiheessa. Korvauksista esimerkkinä: mikäli vuokraat asuntosi esimerkiksi Tangomarkkinoiden ajalle kahdelle hengelle kahdeksi vuorokaudeksi ja järjestät majoittujille asuntoon valmiiksi myös liinavaatteet ja pyyhkeet, tuloutamme tästä tapahtuman jälkeen sinulle korvauksena n. 195 €. 

Lue tarkemmin yksityismajoituksen käytännöistä ja sopimusehdoista (pdf)
Infoa yksityismajoituksesta

Yksityismajoituksen välityssopimus solmitaan majoittajan ja välittäjän (Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy) kesken toimistossamme, joka sijaitsee Seinäjoen Matkakeskuksessa, kts. sijainti kartalla. Tervetuloa siis myös käymään toimistossamme, niin voimme käydä yhdessä läpi sopimusehtoja ja tehdä vaikka sopimuksetkin samalla kerralla.

Tangomarkkinat