Tervetuloa Matkailumarkkinoille 2017

Matkailumarkkinat_2017

Lähimatkailumarkkinat tarjoaa ideoita ja ratkaisuja tapahtumien ja kokousten järjestämiseen, virkistyspäiviin, yritystilaisuuksiin tai ryhmäretkien suunnitteluun

Lähimatkailumarkkinat on aamiaisinfotilaisuus, joka esittelee lähimatkailun monipuolisia mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla ja lähialueilla. Tapahtumassamme voi siis saman katon alla tutustua lukuisien matkailuyritysten palveluihin sekä paikallisten liikelahjaedustajien tarjontaan. Samalla vieraat nauttivat maukkaan aamiaisen / brunssin ja tutustuvat Hotel Sorsanpesän uusiin isoihin ja valoisiin kokoustiloihin - upeassa jokivarsimaisemassa!

PAIKKA: Hotel Sorsanpesä, Törnäväntie 27, Seinäjoki . Ajo-ohje
AIKA: keskiviikkona 20.9.2017 klo 8 - 12

Keitä meitä siellä sitten on? Näytteilleasettajakattauksemme on tänäkin vuonna monipuolinen! Tutustu näytteilleasettajiin täällä.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT!

Tapahtumaamme on ennakkoilmoittautuminen. Vieraaksemme on ilmoittautunut ennätykselliset 270 ammattilaisvierasta ja erilaisten yhdistysten edustajaa. Myös näytteilleasettajia on runsaasti - lähes 50!

Lisätietoja tapahtumasta: Satu Keski-Valkama, markkinointikoordinaattori p. 040 593 7097 / satu.keski-valkama(a)epmatkailu.fi