Tekemistä talvilomalle!

 

duudsonit_pieni

 

Sisäpuistot ja uimahallit mahdollistavat perhepäivän - säällä kuin säällä!

Pelleile ja konhoota niinku Duudsonit - tai ota vähä rauhallisemmin. Duudsonit Activity Parkista (Seinäjoki) löytyy tekemistä kaikenikäsille. Perjantaina 24.2. puistossa seikkailee myös Jarppi. Lisätietoja tapahtumakalenterissamme.

Erityisesti alle kouluikäisten kanssa on mukava viettää aikaa myös Touhutalossa (Seinäjoki), jonne aikuiset pääsevät veloituksetta. Lisätietoja

Vesipedot pääsevät polskimaan mm. uimahalleissa Seinäjoella, AlavudellaKurikassa, Ilmajoella ja Alajärvellä.

 

 joupiska

Joupiska_pulkkamäki

Hiihtokeskuksia ja talviliikuntaa lakeudella

On niitä mäkiä meilläkin!

Lakeaharju eli tuttavallisemmin Lakis on Vimpelissä sijaitseva laskettelurinne, jonka huipulta avautuvat upeat maisemat Lappajärvelle. Avoinna talvilomaviikoilla 8 - 9 joka päivä! Lisätietoja

Seinäjoen Joupiskalla ja Lapuan Simpsiöllä on myös täysi pöhinä päällä! Talviloma-aikaan on tapahtumia Kuperkeikkahiihdoista Suomi Slalomiin. Lisätietoja Joupiskasta ja Simpsiöstä.

Hyvinhoidettuja hiihtolatuja löytyy kilometreittäin ympäri maakuntaa, mutta erityismaininnan raatimme antaa Kurikan Jurvassa sijaitseville Rauhakankaan laduille, jolla pääsee lumitilanteesta riippuen sivakoimaan perinteistä ja vapaata tyyliä n. 8 - 14 km matkan, Säläisjärven peruskierros yhdistettynä vielä pidempäänkin. Latutiedot löydät täältä. Kurikan alueella pääsee hiihtämään ja laskettelemaan myös esimerkiksi Kiuaskalliolla.

 

Onnenkenkä

Tuurin Kyläkauppa ja muut shoppailukohteet

Tuurin kyläkaupassa vierailevat talviloman kunniaksi Muumit ja Taikuri. Ajankohtaiset tiedot Tuurin tapahtumista löydät täältä.

Poikkea matkallasi Juustoportin juustomyymälässä Jalasjärvellä, makeilla ostoksilla Namituvalla Ilmajoella tai ihanissa sisustus- ja lahjatavarakaupoissa Alajärvellä (SisustusKokon), Evijärvellä (AnitaKoo), Lappajärvellä (Kultainen Kiulukka), Kurikassa (Zico's) tai Alavudella (Vietävän hyvää), jossa järjestetään lauantaina 4.3. Tuottajien Talvitori.

Shoppailuun Seinäjoella kannattaa varata kokonainen lomapäivä! Shoppailumahdollisuuksiin pääset tutustumaan esimerkiksi täällä: www.kauppaseinajoki.fi