Syksyiset menovinkit maakuntaamme

 

  Syksy saapuu, mutta tekeminen ei lopu!

 Syksy

 

perhe ulkoilee

 

keilaus kurikka

 

 megazone

 

 keskinen


Syyslomailua koko poppoon voimin?
Lakeudelle-perhematkailukohteet ovat kattaneet mahtavan tarjonnan syyslomalaisille. Lähde vaikka eläinpuistoon, kylpylälomalle tai shoppailemaan. Lue lisää: www.lakeudelle.fi

Etelä-Pohjanmaan alueelta löytyy myös paljon ulkoilureittejä. Mikäs sen parempaa syksyn pimenevinä iltoina, kun istua laavulla paistamassa makkaraa ja katsoa tähtien tuiketta? Kivoja koko perheen reittivaihtoehtoja löytyy esimerkiksi Seinäjoen seudulta, www.elamysliikunta.fi

Liikunnallista toimintaa lapsiperheille järjestetään mm. Ylistaron Kirmaushallilla 19.10. Aktiiviselle koululaisille on myös syyslomaleiri Kuortaneen Urheiluopistolla:

EppuSporttis -liikuntaleiri

 

Peuhaamista
Jos Duudsonien nimikkomesta on jäänyt kokematta niin nyt kannattaa viimeistään käydä kurkkaamassa! Ympärivuotisessa Duudsonit Activity Parkissa tarjoillaan monipuolisia liikunnallisia mahdollisuuksia, joissa ei antauduta laitteen vietäväksi vaan käytetään omaa lihasvoimaa! Täällä kiipeillään, kontataan, lasketaan liukumäkeä, pompitaan trampoliinilla, pelataan pallopelejä ja pidetään muuten vain hulvattoman hauskaa!

Seinäjoen Touhutalo on koko perheen sisäseikkailupuisto, jossa lasketaan liukumäkeä, kiivetään, ryömitään, leikitään pallomeressä ja pelataan pelejä. Perheen pienimmille sopiva vaihtoehto.
Alle kouluikäisille temmeltäjille sopii myös Apila-kirjaston Piilomaa. Äänikirjat, romput, pelit ja tietokoneet viihdyttävät heidän kirjastovisiittiään.

 

Eläviin kuviin
Niinä päivinä kun pysyttelee mielummin sisätiloissa, voi harkita vaikkapa leffassa käyntiä. BioRex Marilyn Seinäjoki, Kurikan Kino, Kino Jalasjärvi ja muut alueen elokuvateatterit palvelevat sinua; tarjontaan kuuluu aina koko perheelle sopivaa katseltavaa.

 

Muuta mukavaa
Keilailu on aina mukavaa puuhaa! Hohtokeilaamaankin pääset esimerkiksi Kuortaneen Urheiluopistolla, Kurikan Keilahallilla, Alajärvellä Hotelli-Ravintola Alvariinissa sekä tietenkin Seinäjoen Keilahallilla. Pieni leikkimielinen kisaaminen on aina hauskaa!

Terästä salapoliisin taitojasi ja taistele tiesti ulos mysteerihuoneesta! Pakopeli FindOut Seinäjoella ja Yli-Lauroselassa escape room tyyliin. Tai kerää porukka ja suuntaa Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan Megazoneen, jossa huipputeknologiapanssari päällä pääset ammuskelemaan vastapuolen joukkuetta scifi-aseilla huikealla labyrinttimaisella kentällä.

Kannattaa myös tutustua Tuurin Kyläkauppaan, joka on ollut monena vuotena Suomen suosituin pääsymaksuton matkailukohde. Tuurissa riittää ihmeteltävää - ja ostettavaa!