Retket ryhmille

Tutustu ryhmämatkaesitteisiimme klikkaamalla esitteen kuvaa:

 Ryhmämatkat
 Lapsiryhmät 2018
 


Suosittelemme myös tutustumaan tarjontaamme teemoittain alla:


Viinitupa

Pohjalaiset teemamatkat

Persoonalliset ja paikallisesti väritetyt matkailupalvelut valmiina päiväohjelmina tai majoitukset sisältävinä matkapaketteina. Ryhmämatkan sisältönä siis sitä "taattua pohojalaasta" - tutustu tarjontaamme!
Pohjalaiset teemamatkat ryhmille >>

 

Täällä Pohjantähden alla

Teatteria ja oopperaa

Tervetuloa teatteriin! Seinäjoen kaupunginteatterissa nautitaan draamaasta, musikaalista sekä monipuolisista vierailuesityksistä. Ilmajoen Musiikkijuhlilla nähdään kesällä 2018 Waltteri Torikan tähdittämä Mannerheim-ooppera sekä monipuolisia konsertteja.
Teatteri- ja oopperamatkat ryhmille >>

 


Tykyilyä_Joupiskalla

Virkistys- ja oheisohjelmat

Tykypäivä tulossa tai kaipaat hauskaa ohjelmaa vaikkapa polttareihin? Tutustu tarjontaamme tai kysy toimistostamme lisätietoja maakuntamme virkistyspalveluista. Tarjontaa löytyy 1 - 2 tunnin kokouksien oheisohjelmista valmiisiin virkistyspäiviin ja ohjelmallisiin illanviettoihin.
Virkistys- ja oheisohjelmat ryhmille>>

 


Lapsiryhmä

Retkiohjelmat lapsiryhmille

Luokkaretkelle tai leirikouluun Etelä-Pohjanmaalle! Lasten ehdoilla toteutettaviin matkapaketteihimme sisältyy sopivasti yhdessä touhuilua, uuden oppimista ja mieleenpainuvia kokemuksia. Tarjontaa löytyy monipuolisesti seikkailuista työpajoihin. Tutustu tarjontaamme tai pyydä meitä räätälöimään ryhmällenne sopiva kokonaisuus!
Retkiohjelmat lapsiryhmille >>

 


Kauhavan_Kangas-Aitta

Käsityö-, ostos- ja puutarhamatkat

Ostoksille Etelä-Pohjanmaalle! Tehtaanmyymälät, käsityöyrittäjien "kotipuodit", lähiruoka, vihertaimistot ja tietenkin Tuurin Onnenkylä tulevat tutuiksi ryhmämatkailijoille valmiissa matkaehdotelmissamme. Maistiaisten ja tuliaisten lisäksi matkalta mukaan tarttuu varmasti uusia ideoita ja vinkkejä kädentaidoista kiinnostuneille. 
Käsityö-, ostos- ja puutarharetkien ohjelmat ryhmille >>

 

 Alajärven ns ja oppaat

Opastettuja kierroksia ja kiertokävelyjä

Oppaan kanssa saat kierroksesta enemmän irti. Opas värittää tarinoillaan kohteet ja maisemat entistäkin kiinnostavammaksi. Kuinka mielenkiintoista onkaan kuulla paikallisten tavoista tai syistä miksi asiat menivät niin, kuin me ne nykypäivänä näemme?
Opastuskokonaisuuksia ja kierroksia isoille ja pienille ryhmille >>

 


Tangomarkkinat_09

Tapahtumia, musiikkia ja messumatkoja

Etelä-Pohjanmaalla koet ryhmäsi kanssa mm. kunnon vanhan ajan tunnelmaa tai tangon huumaa suviyössä. Lokakuussa Käsityömessut kokoavat Seinäjoelle satojen taidokkaiden tuottajien ja tuhansien käsityöystävien joukon. Eli jokaiselle ryhmälle löytyy varmasti mieluinen tapahtuma, ympäri vuoden!
Messu- ja tapahtumamatkat ryhmille >>

 


Eden-kilpailuverkostot

Matkalle maakuntaan, retket yksittäisille matkailijoille

Järjestämme "Matkalle maakuntaan" -retkiä. Retkille voi ilmoittautua yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla. Otamme mielellämme vastaan toiveita vuoden 2018 retkikohteista.


Noudatamme yleisä valmismatkaehtoja ja Etelä-Pohjanmaan Matkailun ryhmämatkaehtoja.