Pohjalainen Pandamatka

Tervetuloa moikkaamaan pandoja Etelä-Pohjanmaalle! Retkellä tutustutaan Ähtärin pandatalon hellyyttäviin asukkaisiin, vieraillaan Toivo Kuulan kotipitäjässä ja Alavuden Öljynpuristamolla. Retkellä on myös mahdollisuus monipuolisten ostosten tekemiseen.

 Ähtäri panda

 

Taidekeskus Harri

 

Ähtärin suosikkipariskunta, Lumi ja Pyry hurmaavat olemuksellaan Ähtärin pandatalossa. Ruokailun jälkeen jatketaan matkaa Alavudelle, jossa tehdään opastettu kiertoajelu säveltäjä Toivo Kuulan jalanjäljissä. Opastetulla kaupunkikierroksella tutuiksi tulevat Alavuden kirkko, Sotavanhuksen museo ja Muistojen kappeli.

Taidekeskus Harrissa tutustutaan näyttelyihin ja veteraanien perinnehuoneeseen sekä suureen Arabian maitokannukokoelmaan.

Alavuden öljynpuristamolla kuullaan paikallisen rypsiöljyn valmistuksesta ja nautitaan kahvit paikallisten tuotemaistiaisten kera.

Retken aikana ostosmahdollisuudet esimerkiksi Töysän kenkätehtaan -myymälässä, Sisustuskahvila Pikku Amerikassa sekä Suomen suurimmassa kyläkaupassa.

Ryhmähinta alk. 69 € / hlö 

Hintaan sisältyy:
- lippu pandataloon
- ryhmäruokailu Ähtärissä tai Alavudella
- oppaan palvelut Alavus-kierroksella
- pääsymaksu ja esittely Taidekeskus Harrissa
- esittely ja kahvit maistiaisten kera Alavuden Öljynpuristamossa

Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Toimistomme ryhmämyyntiehdot.