Lähituotteiden ystävän toivematka

 Herkuilla kuorrutettu retkiohjelma Ylistarosta Alajärvelle ja Alavudelle. 

 

 

Mummadesign

Leilan Sinappipuodissa Ylistarossa tutustutaan sinapin valmistukseen ja tehdään herkullisia ostoksia. Lapualla tehdään edullisia löytöjä Lapuan Kankureiden uudistuneessa tehtaanmyymälässä tai MummaDesign Shop&Ateljeessa.

Matka jatkuu Alajärvelle, jossa tutustuminen ja ruokailu viinitilalla. Tutustutaan ylämaankarjan kasvatukseen luomutilalla ja suunnataan Järviseudun Ammatti-instituutille tutustumaan puutarhoihin ja yrttitarhaan.

Paluumatkalla Alavudella tutustutaan kylmäpuristetun rypsiöljyn valmistukseen. Kaikissa kohteissa on mahdollista ostaa lähituotteita. Halutessaan retkeen voi yhdistää käynnin Tuurin kyläkaupassa tai Ähtärin Eläinpuistossa, johon avataan uusi Pandatalo keväällä 2018.

Esim.hinta 28 € / hlö.  Sis. matkaohjelman sekä noutopöytäruokailun

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Toimistomme ryhmämyyntiehdot