Kuortaneen Urheiluopisto


 

 Kuortanehalli

Kuortaneen Urheiluopisto sijaitsee Kuortaneenjärven rannalla upeassa mäntymetsämaisemassa, joka suo mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä ja kauneudesta. Urheiluun ja virkistäytymiseen on tarjolla vertaansa vailla olevat puitteet.

Monipuolisia liikuntatiloja on runsaasti sekä ulkona että sisällä. Urheiluopisto tarjoaa laadukkaiden palveluiden lisäksi huippuolosuhteet ja -osaamisen.
Eri liikuntalajeja voi harjoittaa alan kokeneiden ammattilaisten ohjaamana tai liikkua omatoimisesti.
Myös rentoutuminen ja lepääminen ovat sallittuja!

Useissa sisähalleissa on mahdollista harrastaa mm. uintia, keilailua, telinevoimistelua, spinningiä, kuntosaliharjoittelua sekä sisäurheilu- ja palloilulajeja.

 Huoneisto

Jukantupa

Urheiluopiston majoitustilat sijoittuvat Aholankankaan männikköön ja Kuortaneenjärven läheisyyteen tiiviiksi kokonaisuudeksi. Majoitutpa yksin, perheesi kanssa tai isommassa ryhmässä, majoittumiseen löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Vuodepaikkoja alueella on reilut 700.

Majoitustilat on jaettu neljään eri laatu- ja hintatasoon.
Valittavanasi on liikuntahotellin saunalliset huoneistot, Urheiluopiston hotellihuoneet ja -huoneistot, rivitaloasunnot ja retkeilymajatasoiset majoitustilat sekä Matintupa, jonka alakerran huoneet ovat invavarusteltuja.
Huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä kuntosalin käytön.

Kaikkien majoitustilojen vastaanotto (reception) sijaitsee Kuortanehallissa, joka on kantatie 66:n varrella oleva rakennus.

 Ravintola Aalto

Kuortaneen Urheiluopiston ravintolamaailma tarjoaa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja.
Ravintola Aaltossa à la carte- ja noutopöytäruokailut tapahtuvat upeassa ravintolamiljöössä. Eppula Buffetissa voi nauttia monipuolisen aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä. Cafe Tassissa on tarjolla perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi pikkusuolaista ja à la carte annoksia. Keilabaari kaatoklubi palvelee Keilahallin yhteydessä.

 sauvakävely

Melontaa

Kuortaneen Urheiluopiston monipuoliset hyvinvointi- ja vapaa-ajan palvelut ovat tarjolla kaikenikäisille ympäri vuoden. Ympäröivä luonto, laadukkaat liikuntapaikat ja monipuoliset oheispalvelut mahdollistavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Kahden päivän Hyvän Olon kursseista voit valita itsellesi sopivan teeman oman hyvinvoinnin lisäämiseksi.
Perhekursseja on tarjolla runsaasti ympäri vuoden lomakausien aikaan. Monipuolinen ohjelma huomioi eri ikäiset liikkujat eri vuodenaikoina ja iloiset ohjaajat innostavat kaikki mukaan.

Kuortaneen Urheiluopisto on valtakunnallinen huippu-urheilun valmennuskeskus. Urheiluvalmennukseen pohjautuvaa huippuosaamista hyödynnetään myös työhyvinvointipalveluiden toteutuksessa. Urheiluopisto valmentaa yritysten ja yhteisöjen henkilökuntaa monissa työssäjaksamiseen liittyvissä haasteissa.

SportFun

Kuortaneen Urheiluopistolla on laaja valikoima vapaa-ajan palveluita lapsille. Myös Eppu-sporttis leirit ovat osoittautuneet menestykseksi. Varaa lapselle paikka seuraavalle leirille!

www.kuortane.com