Kraatterijärven kierros

 - Elämyksellinen päiväohjelma Alajärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä

 Kesäkuva Lappajärveltä

Pun tupa

Lappajärvi Tapio Autio 1.JPG

Opastetulla Järvikierroksella (4 h) naautitaan kauniista järvimaisemista ja kuullaan tarinoita Lappajärven mielenkiinoisesta syntyhistoriasta meteoriitin iskusta. Käyntikohteina mm. Meteoriittikeskus ja Vimpelin pyöreä kirkko. Kierroksella tutututaan myös ryhmän valinnan mukaan joko Tapio Aution liuskekivistä rakennettuun Ateljeehen ja vuorenpeikon linnaan tai koetaan Tulivuorikeskuksessa, miltä maanjäristys tuntuu. Retken kruunaa noutopöytälounas hotelli Kivitipussa tai koivun katveessa viinituvassa, jossa tutustutaan myös korkealuokkaisten marjaviinien tuotantoon ja tehdään tuliaisostoksia tilan myymälässä. Ostosmahdollisuudet myös ylämaankarjan luomutilalla, puutarhakohteessa sekä sisustus- ja käsityökohteissa.

Ryhmähinta 39 € / hlö

Hintaan sisältyy ohjelman, vierailujen, lounaan ja kahvin lisäksi asiantuntevan oppaan palvelut koko järvikierroksen ajan (5 h).

Ohjelmaan lisättävissä:
- majoitus hotelli Kivitipussa Lappajärvellä tai Hotelli Alvariinissa Alajärvellä
- toisen päivän ohjelmaksi vierailu; Kyrö Distilleryn ruistislaamossa tai Ähtärin Eläinpuistossa ja Pandatalossa.

Muita matkapaketteja Järviseudulla:
Alvar Aallon kotiseudulla
Matka Pohjalaiseen Taiteeseen
Kesäteatteriretki Lappajärven kesäteatteriin


Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh.(06) 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan.  Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Kuljettajalle vapaa matka. Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Hinnat sisältävät alv:n. Toimistomme ryhmämyyntiehdot