Kraatterijärven kierros

 - Elämyksellinen päiväohjelma Alajärvellä, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Evijärvellä

 Kesäkuva Lappajärveltä

Pun tupa

Opastetulla Järvikierroksella (4 h) naautitaan kauniista järvimaisemista, kuullaan tarinoita Lappajärven mielenkiinoisesta syntyhistoriasta meteoriitin iskusta sekä legendaarisesta Vimpelin Väinämöisestä. Päiväkahvit nautitaan Lakeanharjun huipulle rakennetussa ravintolassa, jonka terassilta aukeaa mahtavat maisemat Kraatterijärvelle. Mielenkiintoinen kokemus on vierailu Vimpelin pyöreässä kirkossa. Kierroksella tutututaan myös ryhmän valinnan mukaan joko Tapio Aution liuskekivistä rakennettuun Ateljeehen ja vuorenpeikon linnaan tai koetaan Tulivuorikeskuksessa, miltä maanjäristys tuntuu. Retken kruunaa noutopöytälounas idyllisessä maalaiskartanossa tai koivun katveessa viinituvassa, jossa tutustutaan myös korkealuokkaisten marjaviinien tuotantoon ja tehdään tuliaisostoksia tilan myymälässä.

Ryhmähinta 39 € / hlö

Hintaan sisältyy ohjelman, vierailujen, lounaan ja kahvin lisäksi asiantuntevan oppaan palvelut koko järvikierroksen ajan (4 h).
Ohjelmaan lisättävissä mm. tustuminen ylämaankarjan kasvatukseen luomutilalla.

Ohjelmaan lisättävissä:
- majoitus hotelli Kivitipussa Lappajärvellä tai Hotelli Mesikämmenessä Ähtärissä
- toisen päivän ohjelmaksi vierailu; Kyrö Distilleryn ruistislaamossa tai Ähtärin Eläinpuistossa ja Pandatalossa.

Muita matkapaketteja Järviseudulla:
Aimo Annos Aaltoa
Matka Pohjalaiseen Taiteeseen
Kesäteatteriretki Halkosaareen

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9090, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan.  Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot