Hulvaton leirikoulu lakeudelle

DAP

Panda

karuselliweb

Hulvaton leirikoulu lakeudelle (3 päivää)

Samassa paketissa läntisen Suomen ykköskohteet – aivan mahtavaa!

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella koetaan millaista on olla Duudsoni. 30 erilaista omalla lihasvoimalla toimivaa aktiviteettipistettä takaa liikunnalliset kokemukset. Eteläpohjalaisuuteen tutustutaan opastetulla Seinäjoki-kierroksella, jonka aikana vieraillaan myös 65 metriä korkeassa Lakeuden Ristissä ja koetaan Pikkukakkosestakin tuttu Apila-kirjasto; yli kilometri kirjahyllyjä, lukukoloja ja maanalainen kirjakäytävä...

Ähtärissä nautitaan eläinpuistopäivästä ja vieraillaan Pandatalossa moikkaamassa Lumi ja Pyry pandoja. Tuurissa shoppaillaan Suomen Suurimmassa kyläkaupassa.

Majoittuminen toteutetaan leirikoululaisille erinomaisesti soveltuvassa leirikeskuksessa, jossa on toimintapaikkoja sekä ulkona että sisällä. Turvalliset ruokailuhetket takaavat retkikohteissa nautittavat lounaat sekä majoituskohteessa järjestettävät aamu- ja iltapalat.

Ryhmähinta 155 € / hlö. sis.
-pääsylippu Duudsonit Activity Parkiin
- pääsylippu Ähtärin eläinpuistoon ja pandataloon
- 2 x lounas
- leirikeskusmajoitus 2 yötä aamiaisella ja iltapalalla
- ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta. Muut aikuiset oppilashinnoin. 

Lisää ohjelmaan päivä PowerParkissa; päiväranneke ja lounas 40 € / hlö. (toteutettavissa huvipuiston aukioloaikoina; ti 21. - to 23.5. ja ma 27. - ti 28.5.2019)

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti
tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Paluu Retkiohjelmat lapsiryhmille -sivulle


Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot.