Hulvaton leirikoulu lakeudella

DAP

Panda

karuselliweb

Hulvaton leirikoulu lakeudelle (3 päivää)

Samassa paketissa läntisen Suomen ykköskohteet – aivan mahtavaa!

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella koetaan millaista on olla Duudsoni. 30 erilaista omalla lihasvoimalla toimivaa aktiviteettipistettä takaa liikunnalliset kokemukset. Eteläpohjalaisuuteen tutustutaan opastetulla Seinäjoki-kierroksella, jonka aikana vieraillaan myös 65 metriä korkeassa Lakeuden Ristin kirkontornissa ja koetaan Pikkukakkosestakin tuttu Apila-kirjasto; yli kilometri kirjahyllyjä, lukukoloja ja maanalainen kirjakäytävä... Ähtärissä nautitaan eläinpuistopäivästä. Keväästä 2018 lähtien ryhmän on mahdollista vierailla myös Pandatalossa tutustumassa isopandoihin. Tuurissa shoppaillaan Suomen Suurimmassa kyläkaupassa. Majoittuminen toteutetaan leirikoululaisille erinomaisesti soveltuvassa leirikeskuksessa, jossa on toimintapaikkoja sekä ulkona että sisällä. Turvalliset ruokailuhetket takaavat retkikohteissa nautittavat lounaat sekä majoituskohteessa järjestettävät aamu- ja iltapalat.

Ryhmähinta 145 € / hlö. sis. pääsylippu Duudsonit Activity Parkiin ja Ähtärin eläinpuistoon ja pandataloon, 2 x lounas sekä leirikeskusmajoitus 2 yötä aamiaisella ja iltapalalla. Ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta sekä huoltajia max. viisi aikuista oppilashinnoin.

Lisää ohjelmaan 4. päivä: majoitus, aamupala sekä Powerparkin päiväranneke ja lounas alk. 75 € / hlö. (toteutettavissa huvipuiston aukioloaikoina; PowerParkin aukioloajat keväällä 2018 ti 22.5., ke 23.5., to 24.5., ti 29.5. ja ke 30.5. klo 11 - 17).

 

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti
tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Paluu Retkiohjelmat lapsiryhmille -sivulle


Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen. Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot.