Het Hauskaa Alajärvellä

Het hausakaa ohjelman voi toteuttaa niin lapsi- kuin aikuisryhmille. Kerää sopiva porukka ja lähde viihtymään taiteen ja puutarhanhoidon parissa.

 Nelimarkka web

Punaisen Tuvan Viinitila web

Nelimarkka maalaa

Etelä-Pohjanmaan aluetaidemuseolla, Nelimarkka-museolla tutustutaan opastetulla museokierroksella Eero Nelimarkan taiteeseen sekä museon vaihtuviin näyttelyihin. Kierroksen jälkeen tehdään taidetta ohjatussa työpajassa. Alajärvellä nautitaan ruokailusta keskustahotellin ravintolassa tai viinitilalla. Ruokailun jälkeen siirrytään Järviseudun ammatti-instituutille, jossa tutustutaan puutarhan tarjontaa ja saadaan vinkkejä kasvien ja puutahan hoitoon. Mahdollisuus on virkistyä myös kasvihuoneen kauniiden kukkien keskellä aistipolulla.

Ryhmähinta:
alk. 55 € / aikuinen
alk. 25 € / lapsi

Nelimarkka-rahastosäätiö tukee eteläpohjalaisten koululuokkien museovierailua. Kysy lisää toimistostamme!

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

Päiväohjelma on kestoltaan n. 4 tuntia. Retkiohjelma on muokattavissa ryhmän koon ja toiveiden mukaan. Hinta on esimerkkihinta vähintään 25 hengen ryhmälle. Kuljettajalle vapaa matka. Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön muutoksiin. Noudatamme matkatoimistoalan yleisiä matkapakettiehtoja sekä toimistomme erityisehtoja.