Härmän Komiat

Päiväohjelma:
Kaikki varmasti tuntevat rallatuksia Härmän raitilta ja sen häjyistä, Isotalon Antista ja Rannanjärvestä. Opastetulla kiertoajelulla Kauhavan puukkopitäjässä kuullaan "häjyjen ja häjyylyjen" historiasta, sekä maankuulusta pohjalaisesta yrittäjyydestä ennen ja nyt.

Legendaarisella Knuuttilanraitilla nähdään taiteilija Juhani Palmun Galleria. Tehdään ostoksia käsityöharrastajien unelmapaikassa lankatavaratalo Lankavassa sekä aitoja perinteikkäitä kauhavalaisia puukkoja valmistavan Iisakki Järvenpää Oy:n tehtaanmyymälässä.

Kulttuurikeskus Vanhan Paukun kävelykierroksella tutustutaan entisen patruunatehtaan alueeseen sekä tehtaan räjähdystä käsittelevään näyttelyyn - piipahdetaan myös tehdasalueen keskelle rakennetussa muistokappelissa ja alueella toimivissa myymälöissä. Matkaohjelma sisältää lounaan.

Jyrki__Lahti

Matkaohjelman hinta: esim. 27 €/ hlö

Matkaohjelmaan liitettävissä/ muokattavissa esim.:

  • opastettu tutustuminen Puukko- ja tekstiilimuseossa
  • lounasbuffét Powerparkin Park Hotel Härmässä
  • vierailukohteena Iisakki Järvenpään puukkotehdas, matkailupuutarha, savipaja ym.

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9090, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Takaisin Pohjalaiset teemamatkat -etusivulle


Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen.  Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot