Explore Seinäjoki in few hours

Kuinka paljon vieraanne tai yritysasiakkaanne tietävät Seinäjoesta? Kaipaavatko he ehkä lyhyttä ja viihdyttävää vaihtoehtoa Seinäjoella vierailun tai kokoustamisen lomaan?

Tarjoamme teille vaivattoman vaihtoehdon tutustua Seinäjokeen vain muutamassa tunnissa tasokkaan 3-ruokalajin illallisen kera. Ohjelman kesto 1h-3h + illallinen.

Valitse haluamasi ohjelmat 1, 2 tai 3 sekä ryhmällle sopiva illallispaikka niin me hoidamme loput!

 Lakeuden Risti


1) Design & architecture

Aalto-keskuksen ja Apila-kirjaston opastettu kierros.

Tämä opastettu kierros on räätälöity juuri teidän ryhmäänne varten (esim. yritysvieraat, kv-asiakkaat. luokkakokousryhmät jne.). Tunnin aikana vieraanne tutustuvat Seinäjoen arkkitehtuuriin sekä saavat hyvän tietoiskun kaupunkimme elinvoimaasta ja kasvusta. Opastus on saatavilla eri kielillä: FIN, ENG, JAP, RUS, SWE ja UKR. Kesto 45 - 60 min.

 

 amfora my stay


2) Design & handicraft

Vierailu Amforan tai Rustoopuorin liikkeessä. Tutustuminen suomalaisen muotoiluun ja paikalliseen käsityökulttuuriin. Mahdollisuus tuliaisostoksiin.

Amfora Shop on Päivi Rintaniemen käyttö- ja sisustuskeramiikkaa myyvä putiikki. Kansainvälisesti tunnetun muotoilijan suomalaiseen muotoiluun ja visuaaliseen taiteeseen tutustuminen.

Rustoopuori-liikkeessä päästään näkemään paikallista käsityökulttuuria ja -elinkeinoa. Myynnissä on monipuolisesti pohjalaisia käsitöitä ja lahjatavaroita. 

 Mallaskoski


3) Purest beer tasting

Mallaskosken panimon panimokierros. Tutustuminen pohjalaisen oluen valmistamisen saloihin (sis. 5 tuotteen maistelun).

Mallaskosken synkän puhuvat oluet valmistetaan samaista perinnehiivaa käyttäen, samaisen hyisen kosken varrella, samaisella periksi antamattomalla elämän asenteella, käsityönä ja ilman säilöntäaineita.

 Uppalan ruoka-annos

 


Food province

Makumatka eteläpohjalaisen ruokakulttuuriin. Tasokas kolmen ruokalajin illallinen Uppalan kartanossa, hotelli-ravintola Almassa tai Juurella ravintolassa.

Uppalan Kartanon Aalto-menu

Hotelli-Ravintola Alman menu

Juurella ravintolan menu

Hinta:

  85 € / hlö sis. 1 ohjelma ja illallinen
  95 € / hlö sis. 2 ohjelmaa ja illallinen
105 € / hlö sis. 3 ohjelmaa ja illallinen
+ 30 € / ryhmän palvelumaksu

Kesto: 1 - 3 tuntia + illallinen

Toteutuspaikka: pääsääntöisesti Seinäjoen keskustassa. Yksi kohde sijaitsee Pohjan kaupunginosassa. Ohjelma toteutuu joko kävelleen tai asiakkaan omalla kulkuneuvolla.

Hinta on laskettu 5 - 7 henkilön ryhmälle. Kuljetukset lisämaksusta. Ohjelmat ovat räätälöitävissä toiveittenne mukaan. Myös muiden ravintoloiden tarjontaa voidaan käyttää. Tilaukseen lisätään palvelumaksumme 30 € /ryhmä.

Varaukset ja lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Puh. 06-420 9023
matkailu@epmatkailu.fi
www.epmatkailu.fi