Eskoon kulttuuripäivät 15.-17.6.2018

 

Hyvät kulttuuripäiville osallistujat!

Olemme varanneet teille kiintiöt kahdesta kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kaupungissa järjestetään samaan aikaan useampi tapahtuma ja siksi hotellihuoneiden kysyntä on todella suurta. Tästä johtuen hotellikiintiöt ovat voimassa VAIN 9.5.2018 saakka.

Varattavissa olevat hotellit:

CUMULUS CITY SEINÄJOKI (SCANDIC 1.5. lähtien)
Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, noin 200 metriä rautatieasemalta.
Varattavissa on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita (kolmas vuode on lisävuode)

Hinnat Cumuluksessa:
1hh 118 €/vrk
2hh 130 €/vrk
2hh + lisävuode 165 €/vrk

Aamiainen sisältyy huonehintoihin.

OMENAHOTELLI SEINÄJOKI
Hotelli sijaitsee myös kaupungin keskustassa, rautatieasemaa vastapäätä. Hotelli toimii ns. itsepalveluperiaatteella eli hotellissa ei ole vastaanottoa eikä aamiaista. Huonenumero ja avainkoodi lähetetään tekstiviestinä tulopäivänä matkapuhelimeesi. Ovikoodit ovat voimassa tulopäivästä klo 16 lähtien lähtöpäivään klo 12 saakka. Eli käytännössä saat huoneesi käyttöön tulopäivänä aikaisintaan klo 16.
Kaikissa Omenahotellin huoneissa on vuodepaikat neljälle hengelle; parivuode sekä kaksi avattavaa vuodetuolia. SUOSITTELEMME huoneita maksimissaan 3 hengen käyttöön, sillä huoneet ovat melko pieniä. Emme suosittele Omenahotellia liikuntarajoitteisille. Samassa rakennuksessa hotellin kanssa on ravintola, josta saattaa kuulua musisointia eli emme suosittele hotellia herkkäunisille.
Aamiaista on mahdollisuus tilata ennakkoon lisämaksusta 10 €/hlö/aamu. Tällöin tarjolla on kaupungin paras aamiainen Hotelli-Ravintola Almassa, johon matkaa Omenahotellista noin 200 metriä.

Hinnat Omenahotellissa:
102 €/ huone / vrk

Huonevaraukset ja mahdolliset lisäkysymykset voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen: kokous.palvelut@epmatkailu.fi tai puhelimitse 06 420 9025.


VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT: Kaikki varaukset ovat sitovia eikä niitä voi kuluitta perua. Varaukset laskutetaan välittömästi. 1-4 huoneen varauksissa loppusummaan lisätään 15 € palvelumaksu. Viiden tai sitä useamman huoneen varauksissa palvelumaksu on 30 €. Viimeistään 4.5. perutuista varauksista veloitetaan 50% peruutuksen arvosta. 5.5. lähtien peruutuskulut ovat 100%. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti.