Erätaitoja ja korukiviä

puhallusputki

 Paukaneva2

Elämyspäivä Seinäjoen Kalajärvellä

Hauskojen ja kehittävien tehtävärastien lomassa irtaudutaan hetkeksi puhelinten ja tekniikan maailmasta palaten lähemmäs luontoa. Opimme, miten poro pyydystetään lapinmiehen lassolla ja kuinka tulet tehtiin 1800-luvulla ennen tulitikkujen keksimistä. Ruokailu tapahtuu aidolla, isolla lapinkodalla jossa paistetaan tikkupullaa nuotion loisteessa. Elämysohjelma järjestetään ulkona ja sen sisällössä huomioidaan aina osallistujien ikä.

Päivän aikana perehdytään myös Haapaluoman louhoksella erilaisiin kivilajeihin – tiedätkö miltä näyttää kunziitti tai kirjomaasälpä? Louhoksella päästään myös etsimään kauniita ja erikoisia korukiviä kotiinviemisiksi.

Ryhmähinta esim. 27,00 €/ hlö

Retkiohjelmaan kuuluu ohjattuja tehtävärasteja Kalajärven Maailmanraitilla, keittolounas ja tikkupullien paistoa lapinkodalla, sekä vierailu Haapaluoman louhoksella.

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti
tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Paluu Retkiohjelmat lapsiryhmille -sivulle


 

Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen.  Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot