Alvarin liikunnallinen luokkaretki

Mitä Alvar Aalto puuhaisi, jos olisi nyt lapsi? Ihalisi ainutlaatuista arkkitehtuuria ja nauttisi liikunnan riemusta Sport Fun liikuntamaailmassa. Maailmankuulu arkkitehti ja muotoilija Alvar Aalto syntyi Etelä-Pohjanmaalla Kuortanella. Hän vietti lapsuuden kesiään Alajärvellä. Hän oli kiinnostunut arkkitehtuurista ja kodin sisustuksesta pienestä pitäen.

 Alajärven ns ja oppaat

 3343141
 sportfun

Varaa ryhmällesi luokkaretki Alvar Aallon lapsuuden maisemissa. Päivä aloitetaan tutustuen Aallon arkkitehtuuriin joko Alajärven tai Seinäjoen Aalto-keskuksessa. Alajärvellä sijaitsee mm. Aallon ensimmäinen ja viimeinen työ. Seinäjoelle Aalto suunnitteli Lakeuden Ristin sekä maailmanlaajuisesti kuuluisan hallinto- ja kulttuurikeskuksen. Aalto-keskuksissa on nähtävillä myös Aalto-lasikokoelmat.

Iltapäiväksi suunnataan liikkumaan Kuortaneelle. Suosittu Sport & Fun-liikuntamaailma tarjoaa mahtavat puitteet liikunnalliseen luokkaretkipäivään säällä kuin säällä. Yli 30 erilaista laitetta, liukumäkeä, trampoliinia, vempainta ja temppupaikkaa innostavat liikkeelle koko kehon.

Pikku-Alvarin liikunnallinen -päiväretki sisältää:
- opastettu kierros Alajärven tai Seinäjoen* Aalto-keskuksessa (1 - 1,5 h)
- lounas kotiruoka-, pizza- tai hampurilaisbuffetissa
- leikkiaikaa Sport & Fun -liikuntapuistossa (2 h)

Ryhmähinta: alk. 28 € / oppilas

* Seinäjoella Aalto-kierrokseen sis. musa- ja sisustusesinevisailua, arvoituksia, tutustuminen Apila-kirjastoon sekä mahdollisuus käydä Lakeuden Ristin tornissa.

Kuortaneen Uheiluopistolla lisättävissä ohjelmaan mm. seinäkiipeilyä, suppailua, funbattle-pelejä, live-it liikunnallisia lautapelejä, keilailua...

Samalla retkellä voi tehdä tuliaisostokset Suomen Suurimmassa Kyläkaupassa Tuurissa.

Välimatkat:
Alajärvi - Kuortane n. 30 km
Seinäjoki - Kuortane n. 30 km

Esimerkkihinta on vähintään 25 oppilaan ryhmälle. Hintaan ei sisälly bussikuljetuksia.

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake