Aaltoa ja designia Seinäjoella

Tämän retkipaketin kansainväliset matkanjärjestäjät ovat äänestäneet TOP 10 joukkoon suomalaisten kulttuuriretkiohjelmien sarjassa.

Etelä-Pohjanmaan Kuortaneella syntynyt maailmankuulu arkkitehti Alvar Aalto on jättänyt jälkensä synnyinmaakuntaansa lukuisien suunnittelemiensa rakennusten muodossa. Yksi Aallon merkittävimmistä töistä on Seinäjoen hallinto ja kulttuurikeskuksena toimiva Aalto-keskus, joka koostuu kuudesta rakennuksesta ja puhuttelee puhtaan ajattomalla muotokielellään. Aalto-keskuksen ohella suosittelemme tutustumaan arkkitehtoonisesti näyttävään Apila-kirjastoon.

Ryhmä vierailee myös lukuisia tunnustuksia (mm 58Premio Faenza pääpalkinto 2013) saaneen taiteilija Päivi Rintaniemen Amfora Shopissa, jossa kuullaan taiteilijan tiestä ja töistä. Päiväohjelmaan sisältyy myös käynti Kaarakan talolla, jossa tutustutaan eteläpohjalaiseen käsityöperinteeseen.

Päiväohjelma sisältää kohdevierailut, opastuksen, kahvit suolapalalla sekä lounaan.

Aaltokeskus2

Matkaohjelman hinta: esim. 35 €/ hlö tai majoituksella 78 € / hlö

Ohjelmaan lisättävissä/ muokattavissa esim.:

  • kiertoajelu maakuntakeskus Seinäjoella ja historiallisella Törnävän kartanoalueella
  • käynti Seinäjoen Taidehallilla, Varikkogalleriassa tai Sairaalamuseossa
  • jokiristeily Lakeuden Kutsu -jokilaivalla
  • kiertoajelu Alvari -kaupunkijunalla toteutettuna

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Takaisin Pohjalaiset teemamatkat -etusivulle


Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen.  Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot