Aaltoa ja Aarioita -kulttuurifestivaalimatka

Varaa ryhmällesi kulttuurifestivaalielämys Alvar Aallon miljöössä Alajärvellä. Aaltoa ja Aarioita -festivaalin (26. - 30.6.19) ohjelmistossa yhdistetään arkkitehti Alvar Aallon kotimaisemat ja hänen arkkitehtuurinsa korkeatasoiseen musiikkiin.

Alajärven kaupunki ja Aalto-keskus

Dallabee

Konttinen & Luttinen

Pun tupa

Ohjelmaehdotelma: Ryhmä saapuu Alajärvelle koivujen katveessa sijaistevalle Punaisen Tuvan Viinitilalle. Noutopöytäruokailun ja viiniostosten jälkeen jatketaan kiertoajelulle Alvar Aallon lapsuuden kesien maisemiin. Kiertoajelu päättyy Alajärven Aalto-keskukseen, jossa jatketaan kävelykierroksella Aallon Arkkitehtuurin helmassa. Kahvitellaan Alvar Aallon tuotannon ensimmäisiin kuuluvassa miljöössä ja osallistutaan valitsemaanne Aaltoa ja Aarioita konserttiin:

Pe 28.6.2019 klo 19 Dallapé
Dallapé on Suomen merkittävin ja Euroopan vanhin koko ajan toiminnassa ollut viihdeorkesteri. Huolella tehdyt viihdeorkesterisovitukset, loistavat solistit ja juontajat kuuluvat edelleen Dallapén tavaramerkkeihin.

La 29.6. klo 18 Nuorisoseuran Sadan ja Sävelen ilta - juhlakonsertti
Upeaääniset ja omissa tyylilajeissaan kotimaan ehdotonta huippua edustavat mezzosopraano Essi Luttinen ja iskelmälaulaja Mikael Konttinen heittäytyvät konsertissa sinivalkoisten suosikkisävelien vietäväksi.

Ryhmähintaesimerkki 59 € / hlö,
kun ryhmässä väh. 25 hlöä

Aaltoa ja Aarioita kulttuurifestivaalipaketti sisältää:
- noutopöytälounas Punaisen Tuvan Viinitilalla
- opastettu kiertoajelu ryhmän bussilla Alajärvellä
- kävelykierros ja päiväkahvit Aalto-keskuksessa
- tapahtumalippu valitsemanne illan konserttiin
- matkavaraukset ja -järjestelyt

Ohjelmaan lisättävissä mm.:
- majoituspalveut esim. Hotelli Alvariinissa tai Hotelli Kivitipussa
- tutustuminen Nelimarkka-museon, Etelä-Pohjanmaan aluetaidemuseon näyttelyihin
- tututuminen uudistuneeseen Tulivuorikeskukseen
- muut ruokailu- ja ohjelmapalvelut

Matkapaketin hintaesimerkki on laskettu vähintään 25 henkilön ryhmälle. Hintaan ei sisälly kuljetusta. Ohjelma on muokattavissa ryhmän koon ja toiveitten mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustu ryhmämyyntiehtoihimme.
Tiedustelut ja varaukset: Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy / ryhmämyynti puh. 06 420 9023, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake